مشاوره کسب و کار خانگی
مشاوره کسب و کار خانگی یک حوزه بسیار بزرگ است که بوسیله اون به افراد کمک میکنیم تا کسب وکار خودشان را در محیط خونه راه اندازی و مدیریت کنن. با توجه به رشد روزافزون کسب و کارهای خانگی به خصوص بعد از پاندمی کوید ۱۹ اهمیت این مشاوره ها بسیار بیشتر از قبل شده.
مزایا کسب و کار خانگی:
اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار خانگی هستی باید بهت بگم که گزینه جالب و جذابی رو انتخاب کردی، کسب وکار خانگی خوبیها و چالش های خاص خودش رو داره که در ادامه برات بیشتر توضیح میدم. ابتدا میریم سراغ مزایای کسب و کارهای خانگی.
کاهش هزینه ها:
در این اوضاع بد ، هر چه هزینه کمتری داشته باشی به نفع شما و رشد کسب و کار شما هست . یکی از روشهایی که هزینه رو میتونه در روند مراحل رشد کسب و کار برای شما کاهش بدهد به این شکل است که کسب و کارت را در خانه راه اندازی کنید.
یکی از مهمترین و اصلی ترین هزینه ها برای کسب وکارهای کوچک، هزینه رهن و اجاره مغازه و یا دفتر کار است که با راه اندازی کسب و کار در منزل میتوانید در این قسمت صرفه جویی قابل توجهی داشته باشین مخصوصا اگر در ابتدای شروع کسب و کار باشید.
انعطاف پذیری در ساعت کار:
وقتی کسب وکار خانگی شخصی را راه اندازی کردید دیگر لازم نیست سریک ساعت خاص مشغول به کار بشین و سر یک ساعتم مشخص کار رو تمام کنید، البته یکی از چالش های کسب وکارهای در منزل داشتن ساعت کار نامشخص است ولی این انعطاف پذیری هم جزئی از کار خانگی است .
هر زمان میتوانید شروع به کار کنید و هر زمان لازم بود دست از کار بکشید .
امکان جذب مشتری از هرجا :
فرقی ندارد شما یک مغازه داری یا یک دفتر کار اجاره کردید یا محصولات و خدمات خود را از منزل ارائه میکنید، اگر به سمت کسب و کار آنلاین خانگی بیایید میتوانید خیلی راحت از طریق اینترنت و وب سایت و شبکه های اجتماعی کسب و کار آنلاین خود را در منزل اداره کنید و درآمد خوبی هم داشته باشید.
البته ناگفته نماند که راه اندازی کسب وکار آنلاین خانگی چالش ها و داستانهای مربوط به خود را دارد و باید تخصص های زیادی رو برای رسیدن به درآمد جذاب از فضای انلاین یاد بگیرید.
چالش های کسب و کار خانگی :
کسب و کارهای خانگی با چالش های مخصوص به خود هم روبرو هستن، چالش هایی که واقعا نیاز به درک و تجربه دارد و در آغاز کار معضلات بزرگی میتوانند باشند. ولی در مرور زمان و کسب تجربه های لازم این چالش ها کم رنگ و کمرنگ تر میشن تا جایی که میتواند دیگر اصلا به چشم نیاید.
برخی از این چالش ها در راه اندازی کسب و کار خانگی شامل موارد زیر می شود.
مدیریت زمان :
انعطاف پذیری در ساعت کار مشاغل خانگی نقطه مثبتی است که حتما باید با مدیریت زمان همراه باشه. زمانی که در منزل مشغول به کار هستید و هر زمان به خواست خود می توانید کار خود را شروع کنید و هر زمان به دلخواه خود می توانید کار خود رو به اتمام برسانید، باید به این نکته توجه کرد که اگر مدیریت زمان نداشته باشید زندگی شخصی و کسب و کار خود با هم ترکیب میشود .
تجهیزات و امکانات کار :
یکی دیگر از چالش های کسب و کار خانگی امکانات و تجهیزاتی است که برای راه اندازی کسب و کار به آن نیاز دارید. البته با توجه به شغل خانگی شما این امکانات و تجهیزات متفاوت است و ممکن است برای بعضی از کسب و کارها مشکل ساز باشد.
برای مثال از آن جایی که شما شغلی را انتخاب کردید که به یک دستگاه بسیار بزرگ برای ادامه کار لازم دارد و این مشکل وجود دارد که فضای منزل کنجایش کافی را ندارد!
البته یکی از راه های قابل انتخاب در این مواقع، انتخاب شغل مناسب با توجه به فضای منزل است و اگر جای کمی دارین از کسب و کارهایی استفاده کنید که نیاز به فضای خاصی نداره مثل کسب و کارهای اینترنتی و دیجیتال که با یک کامپیوتر یا موبایل قابل اجراست.
انزوا و گوشه گیری :
دیگر چالش کسب و کارهای خانگی، احساس تنهایی و انزوا می باشد . زمانی که با اجتماع و افراد مختلف در ارتباط نباشید ممکن است که چنین حس بدی را هم تجربه کنید.
برای این موقعیت به شما پیشنهاد می شود که حتما ساعت کار را مشخص کنید و در ساعت استراحت با برنامه بیرون رفتن از خونه و ارتباط بیشتر با اجتماع رو داشته باشید،
پیدا کردن مشتری:
یکی از بزرگترین چالش های کسب و کار های خانگی نبود مشتری و بازاریابی برای مشتری است. اگر بهترین جنس را هم تولید کنید اما مشتری و فروش نداشته باشید، سودی برای شما و کسب و کارتان ندارد.
مشتری یابی و نبود مشتری واقعا مشکل بزرگی برای کسب و کارهای خانگی است مخصوصا برای آن دسته از کسانی که ارتباط اجتماعی خوبی نداشته باشند و نکاتی هم از کسب و کار آنلاین یاد نگرفتند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.