خدمات مشاوره کسب و کار
بر اساس تجارب کسب شده در بیش از نیم قرن حضور در جامعه صنعتی و خدماتی شرکتهای ایرانی و با هدف ارائه خدمات مناسب و مستمر در زمینه سیستم ها و ابزارهای مدیریتی، مهندسی این انجمن خدمات مشاوره ای خود را به منظور توسعه و ارتقاء سطح عملکرد سازمانها از طریق طراحی و پیاده سازی سیستم های مدیریتی یا مهندسی، استاندارد سازی و همچنین تعریف مشخصات کیفی/فنی محصول و اخذ گواهینامه های معتبر ارائه خواهد نمود.
در هر یک از زمینه های مورد درخواست نحوه ارائه خدمات ما شامل تمامی یا برخی از مراحل کارشناسی و مشاوره های زیر می باشد:
انجام ارزیابی در جهت شناخت وضع موجود
آموزش نیروی انسانی ( براساس موضوع آموزش )
تشکیل کمیته های اجرایی و راهبری و تعیین مدیر پروژه
طراحی و تدوین سیستم براساس نیازمندی ها و الزامات
پیاده سازی و اجرای سیستم طراحی و تدوین شده
انجام ارزیابی و ممیزی های دقیق و رفع نواقص احتمالی
حضور در ارزیابی و ممیزی های خارجی
فرقي نميکند که در چه حوزه اي به کسب و کار مشغوليد، حتماً بارها با مشكلات و مسائل مختلفي مواجه شده ايد. برخي از آنها شما را از مسيرتان منحرف كرده اند. براي بعضي از مشكلات و سوالاتتان با كوشش و تقلاي بسيار راه حلي يافته ايد. برخي نيز همچنان شما را مي آزارند، بي آنكه بتوانيد آنها را از سر راه برداريد.
با استفاده از مشاوره و همفكري درامور ميتوانيد از تجربيات ديگران بهرهمند شويد.
مشاور با زاویه دید دیگری و فارغ از تمامی مشغولیتها و درگیری های ذهنی شما به بررسي مشكلات و سوالات شما ميپردازد .در واقع به جهت تعامل با بسياري از فعالان عرصه كسب و كار مخزن تجربيات و راه حلهاست! او به شما كمك ميكند تا آزموده هاي ديگران را دوباره با هزينه بسيار نيازماييد! بلكه از كوتاه ترين راه و با كمترين هزينه به اهدافتان برسيد.
انجمن مدیریت ایران با همراهی اساتید مجرب و کارآزموده آماده است که خدمات مشاوره حرفه ای را برای شما عرضه نماید.
براي تنظیم جلسه مشاوره حضوری و یا راه دور کافی است از فرم مندرج در لینک زير استفاده کنيد. ایمیل تایید جلسه برایتان ارسال خواهد شد.
شما میتوانید متناسب با نیازتان از جلسات مشاوره عارضه یابی، جلسات مشاوره حرفه ای مدیریت حضوری یا غیر حضوری و یا جلسات مشاوره حرفه ای مدیریت در محل مشتری انتخاب نمایید.
حوزه های ارائه خدمات مشاوره
انجمن مدیریت ایران با استفاده از اساتید صاحبنظر و تیم های مشاور متخصص و با تجربه آمادگی دارد نسبت به ارائه خدمات مشاوره و پیاده سازی طرح های مدیریتی مورد نیاز سازمان ها به شرح زیر اقدام نماید :
طراحی و پیاده سازی فرهنگ سازمانی
طراحی و پیاده سازی مسئولیت اجتماعی مدیریت
طراحی و پیاده سازی مدیریت دانشی سازمانی
طراحی معماری فرآیندهای سازمانی
مدیریت استعداد
جانشین پروری
پیاده سازی و اجرای کانون های ارزیابی
مدیریت تغییر و تحول
ارزیابی کار و زمان
مدیریت بهره وری
طراحی ساختار سازمانی
طراحى و نظارت براجراى نظام مديريت راهبردی سازمانى
طراحى و نظارت براجراى نظام مديريت ارزش
سازمانى
طراحى و نظارت براجراى نظام مهندسى مجدد
سازمانى براساس مديريت حكمرانى فناوري هاى نوين (ITG)
طراحى و نظارت براجراى نظام مديريت سرمايه هاى انسانى
طراحى و نظارت براجراى مديريت عملكرد
طراحى و اجراى نظام مديريت خدمات مشتريان
طراحى و نظارت براجراى نظام بالندگى مديران آینده
طراحى و نظارت براجراى نظامات مديريت سازمانى براساس balanced scorecard(BSC)
طراحى و نظارت براجراى ساختارهاى مديريت دانايى
طراحی و پیاده سازی استاندارد ISO10015
طراحی و پیاده سازی استاندارد ISO10013
توسعه شایستگی مدیران
شرح حوزه ها
مديريت كسب وكار: آغاز هر كسب وكاري توام با سوالات و مسائل عديده اي است. از تعیین نام و ثبت شرکت تا تعیین استراتژی ها و چشم انداز و ماموریت سازمانی تنها نقطه آغاز فعالیت است. سيستم مالي، خريد مواد اوليه، نظام های تولید، كيفيت و بهبود، وده ها موضوع ديگر كه هر يك به تناسب حجم وقت و انرژی زيادي از شما گرفته و انگيزه هايتان را براي آغاز كسب و كار تحت تاثير قرار مي دهد. در کنار همه این ها موج های مختلف تغییرات محیطی که در آن فعالیت می نمایید از تغییرات قوانين و مسائل اقتصادی و سیاسی و اجتماعی محيط گرفته تا فعاليت هاي رقبا که مستقیم یا غیر مستقیم کسب و کار شما را تحت تاثیر قرار می دهند.
مديريت كسب كار اینترنتی و تجارت الكترونيكی: امروزه ديگر اهميت در دسترس بودن محصولات و خدمات در گستره بازار هدف امري اجتناب ناپذير است كه با كمك اینترنت و ابزارهاي الكترونيكي فاصله زماني ارائه آن ها كمتر شده است. اما برای کسب و کار آنلاین خود چه استراتژي باید در پیش بگیرید؟ يك فروشگاه اينترنتي موفق چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟
رویکرد سیستمی: در نگرش متعارف چيزي داريم به اسم نرمال. هر چيز خوب و صحيح و سالم و استاندارد و تعريف شده را نرمال مي ناميم كه وقتي سيستم رفتارش از اين چهارچوب خارج شد مي گوييم سيستم مشكل دارد و در آن صورت به دنبال راه حل هايي براي رفع كردن آن مي گرديم. در نگرش سيستمي مسئله را جور ديگر تعريف كرده و جور ديگر نيز حل مي كنيم. مشكل در ديد سيستمي در اصل آينده نامطلوب مستتر در وضع موجود است که اگر تغييري در سيستم ندهيم ميرود كه پيش بيايد. به عبارتي ديگر آينده در زمان حال جاري است. رويكرد سيستمی هم كل را مي بيند، هم اجزا را و هم رابطه بين اجزا و تعاملاتشان را با هم و به صورت به هم پيوسته و يكپارچه و در تعامل با هم مي بيند و با این وسیله می تواند افقی را از میان تصویرهای مه آلود برای شرکت ترسیم نماید. چرا که در بسیاری مواقع و به مرور زمان فلسفه وجودی سازمان و چیستی هستی آن که در اصل برای پاسخ به یک نیاز و اجرای ماموریتی در آن راستا ایجاد شده است فراموش می گردد.
مديريت خدمات: يك خدمت تجربه اي است ناملموس، زود مصرف و زايل شدني براي يك مشتري كه بدون وجود مشتري فرايند توليد اتفاق نمي افتد و درست در لحظه مصرف است كه خدمتي توليد مي شود. در سازمان هايي كه خدمات مكمل كالا مي باشد خدمات در سه مرحله خدمات پيش از فروش، خدمات حين فروش و خدمات پس از فروش (به منظور جبران نارضايتي مشتريان مواجه شده با محصول معيوب و يا افزايش رضايت مشتريان به منظور كسب وفاداري آنان) قابل عرضه خواهند بود. لذا توجه به تفاوت كيفيت در خدمات، نقش خدمات در ماركتينگ، ارزش طول عمر مشتري، تدوين استراتژي خدمات، الگوي كيفيت خدمت و تجزيه شكاف (Gap Analaysis)، مجموعه يا بسته خدمات، نقش منابع انساني در ارائه خدمات، مديريت شكايت مشتريان، وفادار كردن مشتريان بيش از پيش در دنياي پر رقابت امروزي اهميت ميابد.
CRM برای مدیریت کردن ارتباط با مشتری است و از جنس رابطه است. مدیریت رابطه با مشتری به مراتب فراتر از یک نرم افزار ساده است که کار ثبت ارتباطات مشتریان را به انجام برساند.
مدیریت فروش و بازاريابي: چگونه به چه کسی در کجا باید بفروشیم؟چه آمیخته از عناصر بازاریابی مشتریان بیشتری را جذب خواهد کرد؟ با چه قیمتی بفروشیم؟ چگونه وفاداری مشتریان را افزایش دهیم؟ چگونه نام تجاری مان را بر سر زبان ها بیاندازیم؟ برای این منظور چه استراتژی باید داشته باشیم؟ چه خدماتی را به چه کسانی باید ارائه کنیم؟ گام هاي بنيادين بازاريابي را چگونه به كار بگيريم؟ مديريت برند و نام تجاري، سازماندهي و ايجاد ساختار فروش، استراتژي بازاريابي، مديريت محصول، ناهمگن سازي و متمايز نمودن محصول، قيمت گذاري و سياست گذاري براي آن و مدیریت توزیع از جمله مواردی است که حتما باید با دقت بیشتری به آن پرداخته شود.
مديريت كيفيت: در حال حاضر ابزارهاي مختلفي در عرصه مديريت كيفيت ارائه شده است و استانداردهاي مختلفي نيز نظير ايزو ۹۰۰۰ امروزه ديگر تعيين كننده شرايط رقابتي شما به منظور كاهش هزينه ها مي باشند. گواهينامه ها ديگر مزيت رقابتي محسوب نمي گردند. بايد از ابزارهاي مناسب در زمان مناسب استفاده نمود تا بتوان مزيت هاي رقابتي را افزايش داد. مديريت كيفيت و استفاده راهبردي از استانداردهاي كيفيت و تعالی سازمانی از مواردی است میت واند نقش عمده ای در ایجاد مزیت رقابتی شما داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.